Клиенти

Dundee Precious Metals Inc.

Dundee Precious Metals Inc. е базирана в Канада, международна минна компания, ангажиранa в придобиване, проучване, разработка, добив и преработка на благородни метали.

Виж още

Mitsubishi Heavy Industries Ltd.

За да се гарантира, че следващото поколение наследява красива зелена земя и се радва на безопасен, комфортен начин на живот, MHI решава проблемите на енергия и опазване на околната…

Виж още

Zeeco Inc.

Zeeco проектира и произвежда промишлени горивни и технологии за контрол на замърсяването от нефт, химическата, нефтохимическата и фармацевтичната промишленост.

Виж още

Alstom

Компанията е световен лидер в интегриране централи за производство на електрическа енергия и системи за контрол на качеството на въздуха.

Виж още

Sofraden

Филиал на Vinci Energies, SOFRADEN специализира в инженеринговия процес на прахове, гранули и пастообразни продукти, както и в индустриални процеси като смесване и разпръскване.

Виж още

Dresser-Rand

Dresser-Rand е сред най-големите световни доставчици на индивидуални инженерингови решения за дългосрочен затворен производствен цикъл при производства с повишена опасност в…

Виж още

Siemens Industrial Turbomachinery AB

В групата на Siemens, Siemens Industrial Turbomachinery (SIT) отговаря за промишлените парни турбини с мощност от 60-180 MW и за газовите турбини с нива на мощност на 15-50 MW.

Виж още

Trioliet

Trioliet е водещ производител на машини и системи за хранене на добитък.

Виж още