Warning: A non-numeric value encountered in /home/skymontb/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

СКАЙМОНТ

Производство на нестандартно оборудване за индустрията и конструкции

За СКАЙМОНТ

СКАЙМОНТ е българска компания, създадена през 1999г., базирана в гр. Хасково. Разположени сме на 30 000 м2 производствена площ, оборудвана с 4 портални крана (16т), 5 мостови (5т) крана, камери за бластиране, пясъкоструене и боядисване, всяка с площ от 250,00 м2.

Стремежът ни е предлагането на висококачествени продукти, коректно обслужване, внедряване на иновативни материали и технологии.

СКАЙМОНТ притежава богат опит в производството на оборудване за водещи световни компании в областта на минната, нефтена и газова промишленост и други отрасли на индустрията.

Висококачествени
продукти

Коректно
обслужване

Иновативни материали
и технологии

Дейности

Индустриално оборудване

СКАЙМОНТ е специализирана в производството на нестандартно оборудване за минната, химическата, целулозната, циментовата, енергийната, петролната промишленост.

Метални конструкции

Компанията притежава богат опит в производството и строителството на сгради с метални конструкции.

Щанцоване

Висок клас щанца Trumpf до 8мм дебелина на листа и размер 1500х4000мм с автоматично товарене и разтоварване. Абкант 4000м, 500т с лазерно измерване на ъгъла на огъване.

Лазерно рязане

Висококачествено лазерно рязане с лазер Trumpf, размер на листа до 2500×6000мм. Предлагаме при заявка от клиента чертожни услуги, оптимизация на разкроя, рязане с наш материал на конкурентни цени и транспрот.

Изпълнение на проект

През 2016г. стартира реализацията за изпълнение на проект „Подобряване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал на Скай Монт ЕООД, гр. Хасково“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020

Виж повече

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Напред

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

Напред