Контакти

СКАЙ МОНТ ЕООД

Адрес

ул. Местност Изгрев 99
Източна индустриална зона
Хасково, 6300

Телефон

+359 38 622999

E-mail

Диана Кондова – Офис администратор

diana.kondova@skymont.bg

Ваня Латунова – специалист Оферти и Доставки

vanya.latunova@skymont.bg

GPS координати

N41 56.170 E025 36.134

Как да ни намерите

Ако идвате от Стара Загора

следвайте път 5 (Е85) – посока Хасково и карайте само направо. След околовръстното на Димитровград, на кръговото движение вземете втория изход по посока Хасково. Карайте само направо приблизително 10км, като поддържате дясната лента и след това завийте надясно по посока Кърджали, Свиленград (Е80), за да се качите на моста. Продължете само напред по Е80, като след 4км завийте надясно към Скаймонт в пресечката непосредствено преди разклона за Град Хасково и Кърджали.

Ако идвате от София или Пловдив

трябва да се качите на А1 ( автомагистрала Тракия). След като подминете отбивките за Оризово и Плодовитово трябва да вземете отбивката за Свиленград ( път 66) и се качвате на А4 (Автомагистрала Марица). Продължете по Автомагистрала Марица и след 33 км вземете изхода към път 5 ( посока Хасково). Преди да стигнете град Хасково придържайте се към дясната лента и вземете отбивката за Свиленград (Е80), за да се качите на моста и продължете напред по Е80, като след 4км завийте надясно в пресечката към Скаймонт непосредствено преди разклона за Град Хасково и Кърджали.

Ако идвате от центъра на Хасково

трябва да се включите в движението по бул.“Съединение“ и да карате само направо. Когато стигнете до кръговото движение (от дясната страна трябва да бъде Практис) трябва да вземете третия изход към път 5 (Технополис трябва да дойде от дясната ви страна) и след 650 метра завийте наляво ( има табела за София), за да влезете в път Е80. Когато се влеете в движението по Е80 ще видите веднага пресечка от лявата ви страна, където трябва да завиете, за да достигнете до Скаймонт.

Ако идвате от Свиленград или Турция

се качете на автомагистрала Марица (А4). След 30 км придържайте се вляво, за да продължите по Автомагистрала Марица. След още приблизително 30 км излезте към път Е85 (посока Хасково). Придържайте се в дясната лента и след приблизително 7 км завийте надясно по посока Кърджали/ Свиленград (път Е80). Карайте само направо по Е80 и след 4 км от дясната ви страна ще бъде отбивката за фирма Скаймонт, непосредствено преди разклона за Хасково и Кърджали.