Warning: A non-numeric value encountered in /home/skymontb/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Дейности

Производство и монтаж на индустриално оборудване

СКАЙМОНТ е специализирана в производството на нестандартно оборудване за минната, химическата, целулозната, циментовата, енергийната, петролната промишленост.

Производство и монтаж на метални конструкции

Компанията притежава богат опит в производството и строителството на сгради с метални конструкции. Имаме изградени множество обекти в търговската и индустриалната сфера.

Щанцоване

Висок клас щанца Trumpf до 8мм дебелина на листа и размер 1500х4000мм с автоматично товарене и разтоварване.
Абкант 4000м, 500т с лазерно измерване на ъгъла на огъване.

Механична обработка

Механична обработка с Цифров струг за детайли с размери до Ф940 и дължина 2369мм и фрезови функции позволяващи изработката на сложни детайли и Цифров двуколонен вертикален обработващ център за детайли до 10т.

Антикорозионна защита

СКАЙМОНТ е специализирана в полагане на антикорозионни защити от различен тип, включително високотехнологични системи на боядисване и пясъкоструене или дробинкоструене.

Лазерно рязане

Висококачествено лазерно рязане с лазер Trumpf, размер на листа до 2500×6000мм. Предлагаме при заявка от клиента чертожни услуги, оптимизация на разкроя, рязане с наш материал на конкурентни цени и транспорт.